+4
+4
+4
+4
+4

Zwembadliner gemarmerd leisteen

Een leisteen kleur voor een trendy zwembad.

Door te kiezen voor een donkere liner, kies je ook voor een elegant zwembad dat absoluut met de tijd meegaat. De antracietgrijze kleur van deze leisteen gemarmerde liner zorgt voor een natuurlijke waterkleur zoals bij een meer of een rivierbedding. 

Als het water vlak is, creëert deze kleur een subliem spiegeleffect op het oppervlak van je zwembad dat de omgeving weerkaatst. En zodra er wat wind staat, kun je intense reflecties ontdekken die nog duidelijker zijn dankzij het gemarmerd effect.

Een zwembad met donkere tinten zorgt voor een esthetiek die past bij een zeer modern huis, een meer stedelijk universum of een landhuis. Het past in elk interieur en zet het mooi in de kijker.

Moderne, industriële of meer traditionele stijl… wat je wensen ook zijn, kies voor een zwembad met karakter met deze leisteen gemarmerde liner.
 

De voordelen :

  • De donkere kleur zorgt voor een grote dieptewerking. 
  • Je liner is in de massa getint en is daardoor nog duurzamer. 
  • Een onmiskenbaar voordeel is dat het gemarmerde patroon en de antracietgrijze kleur vuil minder snel laten verschijnen. Zo ziet je zwembad er altijd schoon uit !
     

Spring mee in het zwembad

Hoe wilt u uw catalogus ontvangen? *
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website