Zwembadliner zilvergrijs

Lichtgrijs voor bruisend water.

Dankzij de Waterair Pools-technologie heb je de vrijheid om de kleur van de bekleding van je zwembad te kiezen. Je liner zorgt niet alleen voor een perfecte afdichting, maar bepaalt ook de kleur van je water en de stijl van je zwemgedeelte.
De kleur van de zilvergrijze liner is eigentijds en tijdloos. Grijs en zijn vele tinten zijn altijd een veilige keuze. Hij weet hoe hij in elk decor moet passen. Zo kun je je wensen op het gebied van decoratie en inrichting van je terras de vrije loop laten.
Het unieke patroon en het zilveren effect zijn gewaagd esthetisch. Bij elke zonnestraal zul je de sprankelende reflecties ervan kunnen bewonderen. Het is een originele manier om je zwembad te verfraaien voor een elegante en trendy tuin. Bovendien verandert de look van deze liner afhankelijk van de oriëntatie van het licht, donkergrijs of helderder, het zal je verrassen!
 

De voordelen :

  • Je liner is in de massa getint en is daardoor nog duurzamer.
  • Liners met motief laten vuil minder snel verschijnen zodat je zwembad er langer schoon uit zal zien.
     

Spring mee in het zwembad

Hoe wilt u uw catalogus ontvangen? *
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website