Zwembad Joana 08

Afmetingen

7,54 m x 2,89 m

Uitrusting

geïntegreerde trap Matcha grijze afwerking, grijze liner.

rechthoekig familiezwembad

Zwembad Joana 08

Afmetingen

7,54 m x 2,89 m

Uitrusting

geïntegreerde trap Matcha grijze afwerking, grijze liner.

rechthoekig zwembad trappen
rechthoekig familiezwembad
rechthoekig zwembad trappen

Rechthoekig zwembad Joana

De pluspunten

Zijn absolute max? Het rechthoekige Joana zwembad is uitgerust met de Matcha trap. Met zijn ondergedompeld terras van meer dan 2 m2 biedt het zowel een ontspanningsruimte voor volwassenen als een speelplaats voor de kleintjes. Dit alles zonder de zwemruimte in het zwembad te verkleinen.

Bovendien geven de rechte hoeken van het Joana zwembad het een eigentijdse design look, die past in de meeste buitenruimtes.


Description

Modern en esthetisch, het rechthoekige ontwerp van het Joana zwembad is verankerd in de huidige trend, terwijl het tijdloos blijft. Bovendien maken de rechte lijnen van dit zwembad het gemakkelijk om het af te dekken onder een afdekzeil of een afdak.

Het zwembad Joana, verkrijgbaar in verschillende afmetingen om perfect aan te sluiten bij uw tuin en uw wensen, is ontworpen als familiezwembad en aanpasbaar, geschikt voor spelletjes, momenten van ontspanning en sportief zwemmen.

Afmetingen

Om perfect bij uw wensen en de afmetingen van uw tuin te passen, is het Joana zwembad beschikbaar in verschillende maten. Het kleinste bad meet 2,89 X 6,19 meter voor een oppervlakte van ongeveer 18 m2, vergeleken met 2,89 X 8,05 meter (23 m2) voor het grootste bad. Er is voor elk wat wils, van familiezwemmers tot zwemfanaten.

Standaarduitrusting

Uw Joana rechthoekig zwembad kan worden aangepast met verschillende uitrustingen. Een beetje koud? Voeg een warmtepomp of zon-afdekzeil toe!

Comfortopties

Alle zwembaden van Waterair kunnen gemakkelijk aan uw wensen worden aangepast, terwijl uw budget onder controle blijft. U kunt uw Joana zwembad bijvoorbeeld uitrusten met een elektrolyser om het water op natuurlijke wijze met zout te behandelen.

Bovendien zijn er vele filteropties beschikbaar: zand, cartridge, blok, compact. U kunt het apparaat kiezen dat het beste bij u past en tegelijkertijd zorgen voor een gecontroleerd energieverbruik met de plug-in Eco.R.

Met de Easy-Care by Waterair aangesloten zwembadapparatuur, een echte elektronische assistent, kunt u bepaalde apparaten op afstand configureren, zoals uw filtersysteem. De mobiele applicatie maakt het u gemakkelijk en stuurt u meldingen over wat u moet doen. U hoeft zich alleen maar te laten leiden!

Vraag uw gratis catalogus aan

Hoe wilt u uw catalogus ontvangen? *
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website

Dit vindt u misschien leuk!

We hebben het volgende ook in dezelfde vorm

Dit vindt u misschien leuk!

We hebben het volgende ook in dezelfde vorm

Barbara

Piscine Barbara - escalier Welcome

Emilie

Piscine rectangle avec escalier confort

Luna

Piscine de forme libre Luna avec margelles et plage en bois

Sara

Piscine rectangulaire Sara sur une terrasse avec dalles en béton