Description

Het rechthoekig zwembad Luna oogt bijzonder verfijnd. Samen met de perfecte afwerking met de Pacio-trappen is dit een zwembad dat zich vlot in alle mogelijke terreinen integreert. Het zwembad Luna is een mengkroes van speelplezier en een zucht naar wellness.

De pluspunten

Zijn absolute max? De geïntegreerde Pacio-trappen! Deze heuse loungeruimte staat garant voor ontspanning en welzijn.

Wegens zijn vorm is het rechthoekige zwembad makkelijk af te dekken.

De afmetingen

De afmetingen van dit rechthoekige zwembad zorgen voor een ideaal compromis voor gezinnen die een echt zwembad willen, maar niet veel ruimte hebben. Het zwembad is verkrijgbaar in twee formaten met een breedte van 2,96 m en een lengte naar keuze: 6,54 m of 7,47 m, goed voor een oppervlakte van 18 of 21 m2. Perfect om het hele gezin van optimaal comfort te laten genieten.

De standaarduitrustingen

Uw zwembad wordt gepersonaliseerd dankzij tal van uitrustingen die u maximaal comfort bieden. De kleur van het zwembad sluit harmonieus bij uw eigen smaak aan; azuurblauw, grijs, toscane of gemarmerd arduin, aan u de keuze! De moderne STONE boordstenen maken het zwembad van uw dromen helemaal af. En tot slot kiest u ook het profiel van de bodem die het beste bij u past: vlak, aflopend of een minikuil, voor sportief gebruik of recreatief voor het hele gezin, het kan allemaal met uw zwembad van Waterair.