Het zwembad Luna is eenvoudig en eigentijds en past in elke omgeving. Het is een vrijevorm zwembad dat dankzij de Pacio-trap een heerlijke relaxzone bezit. Het zwembad is ook perfect voor wie wil spelen of in vorm wil blijven!

Door zijn vorm is het zwembad Luna makkelijk af te dekken met een overkapping of met een zeil. Door die vorm komen eveneens alle voordelen van de Pacio-trap tot hun recht.

Luna is een vrijevorm zwembad dat gepersonaliseerd kan worden en aan al uw wensen beantwoordt.

De afmetingen

De afmetingen van dit vrijevorm zwembad bieden een ideaal compromis voor gezinnen die een echt zwembad willen, maar niet veel ruimte hebben. Het zwembad is verkrijgbaar in twee formaten met een breedte van 2,96 m en een lengte naar keuze: 6,54 m of 7,47 m, goed voor een oppervlakte van 18 of 21 m². Perfect om het hele gezin van heerlijk comfort te laten genieten.


De standaarduitrustingen

Uw zwembad wordt gepersonaliseerd dankzij tal van uitrustingselementen die u maximaal comfort bieden. De kleur van het zwembad passen we aan uw smaak aan; een liner in azuurblauw, grijs of toscane, aan u de keuze! De moderne STONE-tegels maken het zwembad van uw dromen helemaal af. En tot slot kiest u ook de zwembadbodem die het beste bij u past: een vlakke of aflopende bodem, een duikbodem of een groot bad, voor intensief zwemmen of voor plezier met het hele gezin, het kan allemaal met uw zwembad van Waterair.

Personaliseer uw zwembad

Liner de piscine couleur sable Toscane
Toscane
Liner de piscine gris
Grijze Litter
Liner de piscine bleu azur
Bleu Azur
Liner de piscine marbré couleur ardoise
Gemarmerde liner in arduin
Escalier Pacio
Pacio
Platte bodem 1,20m
Schuine bodem
Diep Bad