Hoe verschilt het betonnen zwembad van het Waterair-zwembad?

Zwembad op maat

Net als het betonnen zwembad, zijn de Waterair-zwembaden beschikbaar in vele maten en vormen. Met meer dan 90 modellen en 200.000 varianten biedt Zwembaden Waterair u een op maat gemaakt zwembad.
Uw tuin is uniek, uw zwembad ook! Daarom biedt Zwembaden Waterair u zwembaden in zeer uiteenlopende vormen. Elk van deze vormen is er in verschillende maten om perfect aan te passen aan uw omgeving. Bovendien kunnen de Waterair-zwembaden worden geïnstalleerd op elk type natuurlijk terrein, zelfs op steile hellingen.
Een betonnen zwembad kan worden gebouwd met behulp van de gietbeton- of spuitbetontechniek. In beide gevallen krijgt men een eendelig zwembad van gewapend beton. Deze processen zijn echter anders dan die van het zogenaamde « traditionele zwembad » met betonblokken. Hoewel deze technieken zeer resistent zijn na verloop van tijd, kunnen ze veel geld kosten, vooral als het gaat om het aanpassen van het zwembad.
Bij Zwembaden Waterair stellen we verschillende uitrustingen voor om zich, rekening houdend met uw budget, zo goed mogelijk aan te passen aan de verschillende gebruiksmogelijkheden van een familiezwembad. Kies uw zwembad van kop tot teen. Van zijn vorm, tot zijn grootte, tot zijn trap, niet te vergeten de keuze van de bodem van uw zwembad (plat, gebogen, miniput) kies het model dat het beste past bij het gebruik dat u in gedachten heeft.
Met de jaren heen veranderen uw wensen en ook uw Waterair-zwembad. U kunt bijvoorbeeld comfortuitrusting of eenvoudig onderhoud (bijvoorbeeld vervanging van waterzuivering) toevoegen om aan uw behoeften te voldoen.

Stevige structuur en 20 jaar garantie

De Waterair-zwembaden profiteren van een exclusieve technologie. Hun geheim? Een zeer dik golvend stalen frame met 4 beschermlagen die mechanische weerstand en een lange levensduur garanderen. Zo is de structuur van Waterair-zwembaden gegarandeerd voor 20 jaar*. De kwaliteit van onze producten wordt aangevuld met een ISO 9001-certificaat om de tevredenheid van onze klanten te garanderen.
De structuur van het betonnen zwembad is doorgaans 10 jaar gegarandeerd. De bekleding van het betonnen zwembad garandeert de waterdichtheid: dit kan een liner zijn of een andere vorm van bekleding (tegels, mozaïek, enz.). Bij Waterair wordt het zwembad waterdicht gemaakt door een liner, die voor 12 jaar gegarandeerd is. *
Het Overlaps-bevestigingssysteem van onze liners is geschikt voor de Waterair-zwembaden en de vrije vorm zwembaden. Dit bevestigingssysteem maakt het gemakkelijk om de liner te plaatsen zonder dat u hoeft te wachten tot het zwembad klaar is, in tegenstelling tot andere technieken waar de metingen worden verricht en vervolgens de liner wordt besteld wanneer het zwembad klaar is. Daarmee is het vraagstuk over de wanden van de zwembad achter de rug!
Goed om te weten: Volgens het VERITAS-studierapport (MLH1B970074F) is het Waterair-paneel bewezen meer dan 4 keer de maximale druk te weerstaan die op uw zwembadstructuur wordt uitgeoefend. Bovendien geven deze berekeningen aan dat het Waterair-paneel – met een gemiddelde dikte van 165/100e mm – een grotere stabiliteit heeft dan een betonnen wand tot 45 cm breed.

Installatie

De installatie van een betonnen zwembad moet worden uitgevoerd door een professional, omdat het techniek en een grote kennis vereist. Hij wordt dus duikklaar geleverd. De bouw van een dergelijke site kan lang duren (er is een periode nodig om het beton te laten drogen) en is soms onderhevig aan de klimatologische grillen.
Bij Zwembaden Waterair kan de klant het werk op zijn eigen tempo doen. Dankzij de exclusieve technologie is het mogelijk om uw eigen zwembad te bouwen of u te laten begeleiden. Het zwembadaanbod van Waterair is zo ontworpen dat klanten autonoom kunnen zijn en geld kunnen besparen op arbeid en niet op kwaliteit.
De zelfdragende structuur, bestaande uit gegalvaniseerde stalen panelen en bedekt met een beschermlaag in composiet, maakt het mogelijk om tijdens het laagseizoen de wanden te bouwen en het zwembad te vullen zodra het mooi weer is.

Renovatie

De renovatie van een betonnen zwembad is min of meer complex afhankelijk van de initiële bekledring (liner, tegels, verf).
Bij Zwembaden Waterair werkt de renovatie op dezelfde manier als de zwembadmontage. Alles is in het werk gesteld zodat de klant zelfstandig kan werken en zodat de renovatie van zijn zwembad eenvoudig, snel (enkele uren) en betaalbaar is.

Al meer dan +50 jaar kiezen meer dan 133 000 gezinnen voor een Waterair-zwembad. Vanaf het ontwerp tot de realisatie, maar ook tijdens de hele duur van uw zwembad, begeleiden wij u zodat uw zwembaddroom werkelijkheid wordt voor een dagelijks gebruiksgemak.

* volgens de algemene garantievoorwaarden.

Spring mee in het zwembad

Hoe wilt u uw catalogus ontvangen? *
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website

Europees leider op het gebied van zwembadpakketten

We zijn aanwezig in meer dan 29 landen wereldwijd en beroemd om de kwaliteit van onze producten en de betrouwbaarheid van onze diensten, maar ook vanwege onze uitzonderlijke concurrentiepositie.

20 jaar

garantie op de structuur*

+50 jaar

ervaring als fabrikant

+20%

waarde van eigendommen

133 000

tevreden klanten