qué modelo de piscina exterior comprar

Droomt u er al lang van om een buitenzwembad te bouwen en bent u eindelijk klaar om eraan te beginnen? Met een buitenzwembad kunt u in de zomer van uw tuin genieten. Het is het ideale speelterrein voor kinderen, en voor volwassenen om te zwemmen of te genieten van een verfrissende pauze na een dag werken of tussen het zonnebaden door. Maar een zwembad installeren in uw tuin is ook een geweldige manier om uw huis te verfraaien. Richt u op de verschillende opties die u ter beschikking staan om uw buitenzwembad te creëren.

Een buitenzwembad bouwen: waarom kiezen voor Waterair?

Het bouwen van een buitenzwembad vergt veel denkwerk. Door contact op te nemen met de juiste zwembadontwerper krijgt u het juiste advies voor de installatie van een zwembad op maat.

 

Zwembaden die zich aanpassen aan uw terrein

Waterair zwembaden worden gekenmerkt door hun aanpassingsvermogen en duurzaamheid. Dankzij hun raamwerk van zeer resistente stalen golfplaten kunnen ze zich inderdaad aan elk terrein aanpassen. Dit garandeert een snelle en eenvoudige installatie van uw zwembad in uw tuin, ongeacht de configuratie ervan. Een installatie op een helling is dus perfect mogelijk, evenals op een klei- of zandgrond. Aarzel voor de zekerheid niet om contact met ons op te nemen en vraag nu een gratis en vrijblijvende inplantingsstudie aan, profiteer ervan.

 

Zwembaden op maat met vele opties

Waterair zwembaden kunnen ook aan uw smaak worden aangepast. Dit geeft u de keuze uit verschillende zwembadvormen, trappen, bodemprofielen en coatings. Natuurlijk kunt u ook kiezen uit verschillende zwembadformaten. Met Waterair zwembaden beschikt u over meer dan 200.000 opties. Dankzij onze talrijke aanpassingsmogelijkheden kunt u dus uw zwembad op maat samenstellen, dat volledig beantwoordt aan uw wensen, uw behoeften en uw budget.

 

Zuinige zwembaden

Waterair zwembaden helpt u geld te besparen. Er wordt inderdaad verschillende soorten steun aangeboden. U kunt bijvoorbeeld tot 50% (ongeveer € 7.000) besparen op arbeid door de montage van uw zwembad zelf te doen.

 

Stevige zwembaden

Volgens een onderzoek van Veritas zijn Waterair-panelen bestand tegen meer dan 4 keer de maximale druk die op de zwembadconstructie wordt uitgeoefend. Uit dezelfde studie blijkt dat hun stabiliteit superieur is aan die van een betonnen muur tot 45 cm. De structuur van Waterair zwembaden is ook ontworpen om extreme omstandigheden te weerstaan: zware vorst, aardbeving, enz. Ten slotte hebben onze structuren een garantie van 20 jaar*.
*Volgens onze algemene garantievoorwaarden

 

Waarom een buitenzwembad in uw tuin?

De installatie van een buitenzwembad in uw tuin biedt vele voordelen.

 

Genieten van het zwembad zonder het huis te verlaten

Een zwembad thuis is vooral een gelegenheid om van het zwemplezier te genieten zonder dat u zich hoeft te verplaatsen. Sportief zwemmen, ontspannen, familiespelletjes: het zwembad is een plezierruimte die u kunt gebruiken wanneer u maar wilt, op elk moment van de dag of nacht.

 

Uw tuin inrichten

Thuis een zwembad aanleggen is een uitstekende manier om uw tuin in te richten en uw omgeving te verfraaien. Barbecue, schommel, tuinmeubelen, ligstoelen: denk aan de verschillende decoratie en ontwerp uw tuin rond uw zwembad. Zodra deze nieuwe ruimte naar uw wens is ingericht, kunt u met uw familie en vrienden genieten van de warme zomerdagen en de mooie avonden aan het water.

 

Waarde toevoegen aan uw huis

Een buitenzwembad is een onmiskenbare charme en esthetische aanwinst voor een huis. Thuis een zwembad aanleggen betekent genieten van verfrissende zwempartijen met familie en vrienden, maar ook van een uitzonderlijke leefomgeving. En als u op een dag uw huis wilt verkopen, zal uw zwembad er waarde aan toevoegen. Volgens BestAgents kan een ingegraven buitenzwembad de verkoopprijs met 19,5% verhogen.

Ontspanning en ontsnapping

Na een dag hard werken of tijdens een weekendje met familie en vrienden biedt het buitenzwembad u aangename momenten van ontspanning en decompressie. Het is ideaal om er even tussenuit te gaan. Bovendien maakt een buitenzwembad thuis dagelijkse zwemoefeningen mogelijk. Zwemplezier, fitness: hiermee kunt u uw lichamelijke conditie verbeteren vanuit uw huis . Een echte tijdsbesparing, naast de gezondheidsvoordelen van water!

Aarzel dus niet langer en vraag een gratis inplantingsstudie: uw Zwembaden Waterair-adviseur bij u in de buurt helpt u bij het kiezen van de juiste configuratie voor uw buitenzwembad.

Spring mee in het zwembad

Hoe wilt u uw catalogus ontvangen? *
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website