Piscine ronde en acier

Dit type zwembad, hoewel het meestal geassocieerd met bovengrondse zwembaden, kan ook als ingegraven zwembad gebruikt worden. Dit soort klassieke zwembad heeft meestal een ronde bodem zodat het geschikt is voor gebruik met het gezin.

Voordelen en nadelen van het ronde stalen zwembad

In een bovengrondse configuratie heeft het ronde zwembad een aantal voordelen: door zijn perfecte ronding is deze vorm van het zwembad zelfdragend, waardoor het de meest solide oplossing is voor bovengrondse zwembaden. Bovendien zorgt het voor een optimale watercirculatie en dus voor een hoge efficiëntie van het filtratiesysteem.

Dit type zwembad is minder geschikt voor gebruik in de grond. Een rond ingegraven zwembad kan echter moeilijk geïnstalleerd worden in een tuin die niet voldoende ruimte heeft. Een zwembad dat net zo lang is dat het breed is, kan moeilijk in de een gepositioneerd worden. U moet er dus voor zorgen dat u voldoende ruimte heeft om dit soort zwembad te plaatsen en aan te kleden met een terras.

Een groot rond zwembad is nog moeilijker te plaatsen. Het is inderdaad niet eenvoudig om bijvoorbeeld bij een rond zwembad van 6 een afdekking toe te voegen.

Omdat de mogelijkheden van dit soort zwembad te beperkt zijn, hebben we bij Waterair Zwembaden besloten om ze niet langer aan te bieden. We hebben de vormen van het zwembad bestudeerd en ontworpen met behoud van alle voordelen van afgeronde zwembaden: betere watercirculatie, onderhoudsvriendelijkheid en eenvoudige montage. Hierdoor kunt u genieten van een op maat gemaakt zwembad dat zich aan uw terrein aanpast.

Rond ingegraven zwembad: het alternatief van Waterair Zwembaden

De structuur van Waterair Zwembaden bestaat uit dikke, modulaire panelen van gegolfd staal. Deze technologie laat een grote vormvrijheid toe, maar blijft eenvoudig te installeren en bijzonder zuinig. Dat is dan ook waarom we u een ruime keuze aan verschillende zwembadvormen kunnen aanbieden. Ons doel: u de mogelijkheid bieden om een zwembad te kiezen dat bij u past en dat tegen de juiste prijs.

Of het nu gaat om een ovaal, nier, vrije vorm of rechthoekig zwembad met afgeronde hoeken, elk van onze zwembaden kan aan uw behoeften worden aangepast. U kunt alles zelf kiezen:

  • De vorm: Voor het ontwerp, de eenvoudige installatie of de implementatie ervan in uw tuin, wat uw wensen mogen ook mogen zijn, wij hebben ongetwijfeld een vorm die u zal weten verleiden.
  • De trap: Binnen of buiten, creëer een zwembad met meerdere zones en voeg er een mooie ontspanningsruimte aan toe.
  • De bodem: Vlak, met een kleine kuil, de bodem van uw zwembad past zich aan aan het gebruik.
  • De kleur: Dankzij ons assortiment liners, kiest u zelf de sfeer die u aan uw zwembad wilt geven.
  • Uitrusting: afdekking, warmtepomp, reinigingsrobot, wij bieden u een ruim gamma kwaliteitsuitrusting en passen deze aan uw zwembad aan.

Dit is dan ook het zwembad bij uitstek om aan uw wensen en aan uw ruimte te voldoen. Om u te helpen bij het realiseren van uw project, voeren we bij uw thuis een gratis en gepersonaliseerde implementatiestudie uit. De studie wordt uitgevoerd door een van onze consultants en is bedoeld om alle parameters van uw zwembadproject te definiëren.

Spring mee in het zwembad

Hoe wilt u uw catalogus ontvangen? *
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website

Europees leider op het gebied van zwembadpakketten

We zijn aanwezig in meer dan 29 landen wereldwijd en beroemd om de kwaliteit van onze producten en de betrouwbaarheid van onze diensten, maar ook vanwege onze uitzonderlijke concurrentiepositie.

20 jaar

garantie op de structuur*

+50 jaar

ervaring als fabrikant

+20%

waarde van eigendommen

133 000

tevreden klanten