standard et traditionnel

U hebt besloten een zwembad in uw tuin te plaatsen. Uw droomzwembad kan een traditioneel zijn, zoals bijvoorbeeld eentje van beton. Het kan ook standaard zijn, dat wil zeggen rechthoekig, meestal 8 bij 4 m.

De bouw van een zwembad is echter een serieuze keuze, waarvoor u alle mogelijkheden zorgvuldig moet overwegen. Waterair zwembaden biedt u een gepersonaliseerd zwembad op maat voor de prijs van een traditioneel, standaard zwembad.

Waterair zwembaden: 90 modellen en 200.000 varianten

Bij een klassiek zwembad denkt u aan een rechthoekig zwembad. Deze vorm kan echter soms ingewikkeld zijn om op een terrein te installeren. Daarom zijn er zoveel verschillende vormen, voor alle smaken en terreinen. Met een zwembad in vrije vorm kunt u zich aanpassen aan de vorm of de beperkingen van het terrein (bijvoorbeeld om een boom heen), terwijl de installatie van een rechthoekig zwembad soms ingewikkeld is.

Waterair zwembaden biedt u 90 modellen en 200.000 zwembadvarianten. U kunt kiezen uit verschillende zwembadvormen: het rechthoekige zwembad natuurlijk, het ovale zwembad, het niervormige zwembad en het zwembad in vrije vorm dat, dankzij onze gepatenteerde technologie, kan worden aangepast aan alle soorten tuinen.

Wij bieden ook zwembadtrappen in verschillende vormen, tegen de eerlijkste prijzen. Met 3 of 4 treden, met of zonder whirlpool in het zitgedeelte, het wordt op deze manier gemakkelijk om het model te kiezen dat aan uw wensen voldoet en dat uw hele gezin zal plezieren.

Waterair panelen: snellere en betrouwbaardere technologie dan traditionele zwembaden

Een van de voordelen van een Waterair zwembad is de snelheid en het installatiegemak. Voor een traditioneel zwembad dat met betonblokken wordt gebouwd, hangen de kwaliteit en de duur van de werkzaamheden af van het weer, de beschikbaarheid en de bekwaamheid van de ploegen.

Waterair zwembaden is de leider in zwembaden in kit: het raamwerk van onze zwembaden bestaat uit gegoten stalen panelen. Onze gepatenteerde technologie maakt een snelle en eenvoudige installatie mogelijk en vereist geen speciaal transport, zoals bij zwembaden met kuip. Zodat u sneller van uw zwembad kunt genieten!

Het andere belangrijke voordeel is de betrouwbaarheid van onze technologie van Franse makelij. De gegolfde stalen structuur van Waterair zwembaden heeft 4 beschermingslagen om de levensduur van onze zwembaden te garanderen. Dit blijkt uit de garantie van 20 jaar op de structuur van onze zwembaden.* Bovendien is de ISO 9001-certificering een element dat de tevredenheid van onze klanten garandeert.

Volgens een VERITAS-studie zijn Waterair-panelen bestand tegen meer dan 4 keer de maximale druk die op uw zwembadstructuur wordt uitgeoefend. Het geeft ook een hogere stabiliteit aan dan een betonnen muur tot 40 cm dik.

Al met al is een Waterair zwembad een zeer degelijk zwembad dat in uw tempo wordt opgebouwd!

*Volgens onze algemene garantievoorwaarden

Verder kijken dan een standaard, traditioneel zwembad?

De keuze van de bouwtechniek

Zoals gezegd is de traditionele bouw van een zwembad een beperkende techniek: er moet rekening worden gehouden met de droogtijd van het beton in het geval van een zwembad van beton, en in het bijzonder met de grillen van het weer. Ook is de zwembadkuip niet erg aanpasbaar en kan hij moeilijkheden opleveren bij de levering. Ten slotte hangt de stevigheid af van de kwaliteit van de bouwplaats, maar ook van de kwaliteit van de gebruikte elementen.

Daarom zijn er andere, snellere en betrouwbaardere bouwmethoden, zoals Waterair-panelen.

Een Waterair zwembad in kit bespaart geld. Dankzij onze gepatenteerde technologie kan de klant het zwembad zelf bouwen, met de mogelijkheid om zich te laten bijstaan door een vakman. Dit bespaart op arbeidskosten en garandeert tegelijkertijd de kwaliteit en duurzaamheid van uw zwembad. Kortom, een zuiniger of beter uitgerust zwembad voor dezelfde prijs!

De grootte van uw zwembad kiezen

Voordat u van uw standaard of traditioneel zwembad kunt genieten, moet u uw project voorbereiden en nadenken over de afmetingen die u wenst. En een grote verscheidenheid van standaard zwembadmaten zijn beschikbaar voor u:

  • 6 x 3 m: een oppervlakte van 18 m²;
  • 7 x 3 m : een oppervlakte van 21 m² ;
  • 8 x 4 m: een oppervlakte van 32 m²;
  • 9 x 4 m: een oppervlakte van 36 m²;
  • 10 x 4 m: een oppervlakte van 36 m².

Waterair zwembaden biedt u meer geoptimaliseerde afmetingen dan de standaardafmetingen op de markt. Maar u kunt gemakkelijk equivalenten vinden, bijvoorbeeld :

Hebt u hulp nodig bij het bepalen van de meest geschikte zwembadgrootte voor uw terrein? Vraag uw gratis plaatsingsstudie aan.

De keuze van de vorm voor eenvoudig onderhoud

Een standaard zwembad heeft rechte hoeken. Houd er echter rekening mee dat licht afgeronde hoeken zoals die van Waterair zwembaden een perfecte hydrauliek mogelijk maken. Het water circuleert vloeiend in het zwembad en helpt zo de afzetting van onzuiverheden in de hoeken te beperken. Bovendien wordt de filtratie geoptimaliseerd en het onderhoud vergemakkelijkt. Dit betekent dat u langer en met meer plezier kunt zwemmen.

De keuze van de bodem volgens uw gebruik

Ten slotte is een standaard zwembad niet ingedeeld in verschillende zones: de bodem is vlak, waardoor bijvoorbeeld niet kan worden gedoken. Waterair zwembaden biedt 3 bodemprofielen die meervoudig gebruik mogelijk maken en uw zwembad aangenaam maken voor het hele gezin:

  • de klassieke vlakke bodem 1.20m, voor spelletjes en ontspanning;
  • de minikuil, om te duiken aan één kant van het zwembad;
  • de gebogen bodem, perfect om aan de zijkanten te spelen en in het midden te duiken

Als u meer wilt weten over Waterair zwembaden, vraag dan uw gratis catalogus om alle aanpassingsmogelijkheden te ontdekken.

Vraag uw gepersonaliseerde offerte aan

Hoe wilt u uw catalogus ontvangen? *
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website