U hebt niet veel ruimte in uw tuin en u droomt er toch van om een zwembad te plaatsen? Kies voor een zwembad van 10 m2 of minder: een slimme keuze, deze zwembaden hebben namelijk veel voordelen!

Waarom kiezen voor een klein zwembad?

Zwembaden van 10 m2 of minder zijn het perfecte antwoord op de problemen op kleine terreinen. Ze zijn ook redelijk geprijsd en gemakkelijk te onderhouden door hun kleine afmetingen.

 

Een zwembad geschikt voor kleine terreinen

Droomt u ervan te kunnen zwemmen, maar lijkt uw terrein te klein om een zwembad te plaatsen? Een andere mogelijkheid: uw tuin heeft een atypische vorm en de aanleg van een zwembad lijkt ingewikkeld? Dan is kiezen voor een zwembad op maat van minder dan 10 m2 of met een smalle breedte, zoals de slanke modellen van Waterair, de ideale oplossing!

Met hun kleine afmetingen passen deze kleine zwembaden zelfs in de smalste tuinen. Ze bieden een echte ruimtebesparing, doordat ze aan uw terrein worden aangepast. Met hun redelijke afmetingen kunnen zij uw droom om te zwemmen verwezenlijken, zonder al te veel van uw buitenruimte in beslag te nemen.

Waterair Zwembaden biedt verschillende kleine zwembaden in kitvorm in verschillende vormen: rond, vierkant of rechthoekig… U vindt ongetwijfeld het ideale zwembad om aan de beperkingen van uw terrein te voldoen.

 

Zwembad 10m2: verwen uzelf met een slim budget

Een klein stedelijk zwembad betekent ook een besparing op de elektriciteitsrekening en waterverbruik . Dat komt omdat zwembaden van 10 m2 of minder in vergelijking met grotere zwembaden minder water en dus minder elektrische energie nodig hebben om het te filteren en te verwarmen. Logischerwijs is de rekening ook lager voor schoonmaakmiddelen, die ook in kleinere hoeveelheden worden gebruikt.

Bovendien blijkt een klein zwembad veel goedkoper in de aanschaf dan een middelgroot of groot zwembad. Afhankelijk van de gekozen materialen en technologie kan de prijs van een minizwembad variëren van 5.000 tot 30.000 euro:

Type minizwembad (- 10 m2) Prijsklasse (in euro’s)
Zwembad in bouwpakket 5 000 – 10 000
Zwembadbak 10 000 – 20 000
Betonnen zwembad 15 000 – 30 000
Houten zwembad 1 000 – 5 000

 

Ter vergelijking: een groot ingegraven zwembad kost gemiddeld tussen 15.000 en 50.000 euro. Voor een economische en praktische keuze is het bouwpakket voor minizwembaden ideaal, omdat hij bovendien gemakkelijk en snel te installeren is.

Wilt u graag meer geld besparen? Waterair Zwembaden heeft lijnen van apparatuur ontwikkeld die speciaal zijn ontworpen om u te helpen uw zwembad te onderhouden tegen lagere kosten. Met de apparatuur van de Waterair Performance-lijn kunt u geld besparen op zwembadgebruik en genieten van uw zwembad terwijl u uw budget in toom houdt!
> Ontdek de uitrustingslijnen van Waterair

Welke bouwmethode voor een minizwembad?

De kosten voor de installatie van een minizwembad zijn lager door de omvang ervan. . Door te kiezen voor een klein zwembad in bouwpakket kunt u op deze kosten besparen. Bij Waterair heeft u de mogelijkheid uw zwembad volledig zelf te monteren.

Onze bouwpakketten voor kleine zwembaden zijn speciaal ontworpen om u het leven gemakkelijker te maken. U krijgt ook een persoonlijke montagehandleiding. Voor volledige controle over uw budget kunt u ook kiezen uit een van onze montagepakketten en u laten ondersteunen door onze partners in bepaalde fasen van het project.

Hoe groot uw tuin ook is, onze zwembaden van 10 m² of minder zijn geschikt voor kleinere terreinen. De minizwembaden van Waterair in bouwpakketvorm zijn er in verschillende vormen en maten om perfect aan uw behoeften te voldoen. Ze zijn ook volledig aanpasbaar, zodat u een uniek zwembad kunt creëren dat past bij uw wensen, uw budget en uw tuin.

Is uw terrein smal? Waterair heeft slimme zwembaden ontwikkeld die perfect passen bij uw tuin. Deze kleine zwembaden hebben een geschikte grootte en een beperkte breedte van 1,96 m tot 2,89 m. Dit maakt ze geschikt voor het smalste en moeilijkste terrein!

Bent u geïnteresseerd in een minizwembad in bouwpakket? Voer een inplantingsstudie uit met een Waterair-adviseur om beter het model te kiezen dat is aangepast aan uw klein terrein!