Waterair Relax: uw makkelijk te onderhouden zwembad

Een lijn van uitrustingen voor wie een zwembad wil waar gemakkelijk mee te leven is.


Waaruit bestaat de Waterair Relax-lijn van zwembadapparatuur?

Door voor deze lijn van uitrustingen te kiezen, rust u uw zwembad uit met een echte persoonlijke assistent: ons easy-care systeem. Dankzij deze gekoppelde oplossing vereenvoudigt u het dagelijkse beheer van uw zwembad en het onderhoud ervan.

Waterair Relax: uw makkelijk te onderhouden zwembad Waterair Relax: uw makkelijk te onderhouden zwembad

Hoe werkt easy-care, de aangesloten zwembadassistent?

Dankzij een mobiele applicatie hebt u met één klik toegang tot alle waterparameters, de te nemen corrigerende maatregelen en de aanbevolen doseringen, perfect afgestemd op uw zwembad. Ontdek hoe deze innovatie uw leven gemakkelijker maakt.

1. Een mobiele applicatie

Door te communiceren met alle toestellen in de easy-care omgeving, informeert de toepassing u in real time over de parameters van uw water en de te ondernemen acties, waar u ook bent, en dit alles zonder abonnement.

Verbonden zwembadassistent Verbonden zwembadassistent

2. Een Waterair Box

Verbonden met uw internetbox, ontvangt het alle informatie rechtstreeks van de analyser, die het interpreteert en doorstuurt naar de mobiele applicatie.

Box für vernetzten Waterair-Pool Box für vernetzten Waterair-Pool

3. Een aangesloten analyser ondergedompeld in uw zwembad

Dankzij dit systeem worden de verschillende waterparameters (temperatuur, pH, chloor) continu gemeten. De nodige gegevens en correcties worden vervolgens doorgegeven aan de Waterair box.

Wasseranalysator für Pools Wasseranalysator für Pools

4. Een aangesloten zwembadbox geïnstalleerd op uw filtratiesysteem

Regel de filtratie van uw zwembad en schakel uw verlichting in via de mobiele app. Dit kastje past automatisch de vereiste filtratietijd aan op basis van de door de analysator gemeten watertemperatuur, zowel in de zomer als in de winter. Op die manier bespaart u dus elke dag energie.

Automatizare filtrare piscină Automatizare filtrare piscină

5. Een druksensor om uw systeem te beschermen

Het brengt uw pomp in veiligheid in geval van een incident (daling van het waterpeil, gesloten klep). Het geeft de mogelijke correctieve acties aan die moeten worden uitgevoerd voor de goede werking van uw zwembad. Hiermee beschermt u uw filtratiesysteem.

Protecție filtrare Piscine Waterair Protecție filtrare Piscine Waterair

Waterair Relax zwembadmateriaal :

Om uw zwembadproject op maat uit te voeren, boekt u uw gepersonaliseerde inrichtingsstudie met een van onze adviseurs. Hij zal naar u luisteren en u helpen bij de keuze van uw zwembad en de bijbehorende uitrustingslijn.

Ontdek onze andere uitrustingslijnen :

Spring mee in het zwembad

Hoe wilt u uw catalogus ontvangen?
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website