Met de apparatuur van de ECO.PILOT-lijn gebruikt u minder behandelingsproducten en bespaart u water. Dankzij de geautomatiseerde besturing van uw zwembad hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het onderhoud.


Waaruit bestaat de ECO.PILOT-lijn van zwembadapparatuur?

Als u kiest voor de ECO.PILOT-lijn, wordt uw behandeling automatisch beheerd door uw electrolyser en de bijbehorende pH-regelpomp. In combinatie met de verbonden omgeving easy·care wordt uw zwembad volledig bestuurd en geregeld zonder dat u iets hoeft te doen.

Hoe werkt de ECO.PILOT-lijn?

Een mobiele app geeft u met één klik toegang tot alle waterparameters, te nemen corrigerende maatregelen en aanbevolen doseringen die perfect zijn afgestemd op uw zwembad. Ontdek hoe deze innovatie het leven gemakkelijker maakt.

1. Een verbonden analyser ondergedompeld in uw zwembad

Deze analyser meet continu de verschillende waterparameters (temperatuur, pH, chloor). De gegevens en benodigde correcties worden vervolgens naar de Waterair-box gestuurd.

Wasseranalysator für Pools Wasseranalysator für Pools

2. Een Waterair-box en een mobiele app

De Waterair-box is verbonden met uw internet en ontvangt alle informatie rechtstreeks van de analyser, die hij interpreteert en vervolgens doorstuurt naar de gebruiksvriendelijke mobiele app.

De app informeert u vervolgens in realtime over de parameters van uw water en de acties die u moet ondernemen, waar u ook bent, en dat alles zonder abonnement.

Box für vernetzten Waterair-Pool Box für vernetzten Waterair-Pool

3. Een electrolyser die zout omzet in chloor

Door de voeding van uw Silver-electrolyser op uw Verbonden zwembad-box aan te sluiten, regelt easy·care van Waterair de electrolyser voor u. Het systeem produceert precies de juiste hoeveelheid chloor om uw zwembad te desinfecteren. Hiermee kunt u:

  • besparen op behandelingsproducten;
  • zorgen voor een automatische chloorproductie met nauwelijks tussenkomst van mensen;
  • profiteren van eenvoudig en gemakkelijk onderhoud.

Een elektrolysebehandeling betekent ook dat u geen stabilisatoren in uw zwemwater hoeft te gebruiken. U hoeft dus niet elk jaar een derde van het volume van uw zwembad te vervangen, wat betekent dat u aanzienlijk op water kunt besparen.

4. Een verbonden pH-doseerpomp

De pH-injectiepomp van easy·care meet de pH van uw zwembad met behulp van een sonde en corrigeert deze automatisch voor u.

5. Een Verbonden zwembad-box die is aangesloten op uw filtratiesysteem

Regel de filtratie van uw zwembad en schakel uw verlichting in vanuit de mobiele app. Deze box past automatisch de benodigde filtratietijd aan op basis van de watertemperatuur die door de analyser wordt gemeten, zowel in de zomer als in de winter. Zo bespaart u elke dag energie.

Automatizare filtrare piscină Automatizare filtrare piscină

6. Een druksensor om uw installatie te beschermen

Deze schakelt uw pomp uit als zich een incident voordoet (het waterpeil daalt, de klep is dicht). De sensor vertelt u welke corrigerende maatregelen er eventueel genomen moeten worden om uw zwembad goed te laten functioneren. De sensor beschermt uw filtratiesysteem.

Protecție filtrare Piscine Waterair Protecție filtrare Piscine Waterair

ECO.PILOT-zwembadapparatuur :

Wat zijn de voordelen van de ECO.PILOT-lijn?

De ECO.PILOT-lijn biedt een groot aantal voordelen. easy·care werkt als een automatische piloot voor uw zwembadapparatuur. Het optimaliseert de werking van het zwembad en bestuurt de filtratietijd, de productie van de electrolyser, de pH-dosering en de indicator voor filterverstopping. In het dagelijkse leven betekent dit:

  1. Aangepast verbruik, dat wordt beperkt tot het strikt noodzakelijke van het bad
  2. Aanzienlijke tijdsbesparing
  3. Financiële besparingen
  4. Beter behoud van het water en de zwembadapparatuur (druksensor)
  5. Geen zorgen meer

Ontdek onze andere assortimenten :

Spring mee in het zwembad

Hoe wilt u uw catalogus ontvangen? *
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website