En wat als uw zwembad niet alleen een echte bron van geluk zou zijn, maar ook minder energie zou verbruiken en dus zuiniger zou zijn? Dit is wat wij te bieden hebben met de Waterair ECO.WAT lijn van apparatuur.

 

Waaruit bestaat de Waterair ECO.WAT lijn met zwembadmateriaal?

Voor deze lijn hebben wij onze filtratiesystemen geüpgraded naar energiezuinige en ultrastille oplossingen. De filtratiepomp verbruikt tot 5 keer minder energie dan een conventioneel filtratiesysteem. Zo bespaart u geld op uw elektriciteitsrekening. Dit betekent dat u uw systeem in minder dan 5 jaar kunt terugverdienen.
*Afhankelijk van de voorwaarden en tarieven van uw elektriciteitsleverancier.

Hoe kunnen we onze zwembadfiltersystemen efficiënter maken?

Het filtratiesysteem is de motor van het zwembad, het zorgt voor 80% van de behandeling van uw water. Daarom hebben wij onze oplossingen ontworpen met het oog op efficiëntie en optimaal comfort voor de gebruiker.
Een conventioneel filtratiesysteem werkt gemiddeld 2200 uur per jaar en verbruikt dus elektriciteit. Dankzij ons voortdurende onderzoek naar innovatie hebben wij nieuwe, meer energie-efficiënte oplossingen ontwikkeld.

Onze voorgemonteerde filtersystemen

Ontdek Locaroc 2

Locaroc 2 is een echte kant-en-klare technische ruimte die kan worden opgewaardeerd. Het ontwerp past onopvallend in uw tuin voor een nog natuurlijkere aanblik. Hij is voorgemonteerd, dus heel gemakkelijk en veel sneller te installeren, zonder extra werk.
De voordelen
Geniaal, het evolueert met de seizoenen mee. Hij is voorgemonteerd en kan op een discrete en eenvoudige manier in de buurt van uw zwembad worden geïnstalleerd.

En de ECO.WAT versie

Rust uw Locaroc 2 voorgemonteerde filter uit met de eco·r Plugin. Deze box past het filtratievermogen aan de grootte van het zwembad en de gewenste werkingsmodus aan. Daardoor daalt het stroomverbruik van het filtratiesysteem. De pomp draait langzamer, de levensduur wordt verlengd en het geluidsniveau wordt verlaagd.

Waterair Performance lijn zwembadmateriaal Waterair Performance lijn zwembadmateriaal

Onze geïntegreerde filtersystemen

Het Filwat Compact System® wordt rechtstreeks op de rand van uw zwembad geïnstalleerd, zodat u geen technische ruimte hoeft te creëren. Het is gereserveerd voor zwembaden met een oppervlak kleiner dan 46 m3.
De zeer fijne filters (20 micron) zorgen voor kristalhelder water. Onze filtermedia zijn groot voor gebruiksgemak en vereisen daarom weinig onderhoud: één keer per maand schoonmaken is voldoende.
De voordelen
Het wordt geplaatst met de zwembadstructuur en is daardoor snel te installeren. Een eenvoudige elektrische verbinding is alles wat nodig is om het in werking te stellen.

Zwembadfiltratie met laag verbruik Zwembadfiltratie met laag verbruik

En de ECO.WAT versie

Dit innovatieve gepatenteerde filtratiesysteem garandeert dezelfde onberispelijke waterkwaliteit, dankzij de filtratiefijnheid van 20 micron. Het verbruik ervan is 5 keer minder energieverslindend dan klassieke filtratie.
De voordelen

  • Ultrastil, ideaal om geluidsoverlast tegen te gaan.
  • Het installatiegemak en de minimale voetafdruk.
  • Zijn ultraplatte ontwerp kan aan alle soorten stranden worden aangepast.
Zwembadfiltratie Zwembadfiltratie

Waterair ECO.WAT heeft heel wat voordelen

U bespaart energie, dus het is goed voor uw portemonnee en voor de planeet. Dankzij deze besparingen profiteert u van een rendement op uw investering (in vergelijking met conventionele filtratie). Uw aankoop is dus winstgevend in minder dan 5 jaar.

Meer informatie over onze Waterair ECO.WAT zwembadfiltersystemen:

De apparatuur in uw Waterair ECO.WAT lijn:

Ontdek onze andere uitrustingslijnen:

Spring mee in het zwembad

Hoe wilt u uw catalogus ontvangen? *
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website