Économique et performant, le Plug-in Eco R vous permet de régler la puissance de la filtration de votre piscine Waterair très facilement

Zuinige en efficiënte zwembadfiltratie: de Plug-in Eco·R

Met de Eco-R Plug-in, die gewoon op de stroomvoorziening van de pomp wordt aangesloten, kunt u het vermogen van de filtratie van uw zwembad heel eenvoudig aanpassen op de easy·care by Waterair-toepassing.

Wat is de Eco R plug-in ?

De Eco·R Plug-in, de nieuwste toevoeging aan de Waterair ECO.WAT lijn van apparatuur, wordt aangesloten tussen de filtratiepomp en de elektrische doos van uw zwembad. Eenmaal geïnstalleerd, kunt u met dit apparaat het vermogen van de pomp regelen.

Met welk doel? Heel eenvoudig: het filtersysteem van uw zwembad efficiënter en energiebesparend schoonmaken. Maar ook, om u aan comfort te laten winnen dankzij een aanzienlijke en merkbare vermindering van het geluid tijdens de werking van de filtratie.

Voor een meer economische zwembadfiltratie

Door de snelheid van de filterpomp aan uw behoeften aan te passen, past de Plug-in Eco R zijn vermogen aan precies wat nodig is om van uw zwembad te genieten. Dit zal resulteren in aanzienlijke elektriciteitsbesparingen. De integratie van de Eco R Plug-in in uw zwembadfiltratiesysteem is dus zeer rendabel, aangezien u uw aankoop in minder dan 5 jaar rendabel zult maken.

Bovendien verlengt u de levensduur van uw pomp. Waterair’s patroon- of zandfiltratie apparaten, evenals de Locaroc 2, die al gemakkelijk te onderhouden en betrouwbaar zijn, zien hun voordelen vertienvoudigd dankzij de Eco R Plug-in.

Een efficiënt en aangesloten filtratiesysteem voor het zwembad

De Plug-in Eco R is eenvoudig te installeren en wordt met slechts twee elektrische kabels op uw zwembadpomp aangesloten. Het enige wat u hoeft te doen is het aan te sluiten op de easy·care by Waterair applicatie.

Met een paar klikken op de toepassing kunt u kiezen tussen drie filtratiemodi:

  • prestatie, voor filtratievermogen dat is aangepast aan uw zwembad, zuinig en stil:
  • vol vermogen, om uw zwembad diep te reinigen, gebruik een whirlpoolsysteem of filter het water na een korte periode van inactiviteit ;
  • minimale filtratie, speciaal ontworpen voor overwintering.

Inbegrepen in de uitrustingslijn:

Filtratie compatibel :

Spring mee in het zwembad

Hoe wilt u uw catalogus ontvangen? *
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website