couleur liner piscine
nuancier couleur liner piscine waterair
couleur liner piscine sable mosaïque
couleur liner piscine
nuancier couleur liner piscine waterair
couleur liner piscine sable mosaïque

Zwembadliner Mozaïek zand

Wanneer u van plan bent een zwembad te bouwen, komt onvermijdelijk het moment waarop u zich afvraagt welke kleur liner u moet kiezen… De kleur met Mozaïek Zand print van Waterair zwembaden biedt een keuze die zowel mineraal als trendy is, voor turkoois water dat ideaal is voor ontspanning.

Een zachte, minerale liner voor uw zwembad

Omdat de kleurenkaart voor zwembadliners niet beperkt is tot blauwachtige tinten, biedt Waterair zwembaden ook minerale kleuren aan. De zandkleurige liner van het zwembad geeft het water een turquoise kleur en de mozaïekprint zorgt voor lichte en rustgevende tinten.

In de sfeer van spa en ontspanning doet het mozaïekpatroon denken aan traditionele zwembadafdekkingen. De tijdloze tegels verfraaien het zwembad met elegantie en geven het water warme, genuanceerde reflecties als het rimpelt in de zon.

De kleur van de zwembadliner Mozaïek Zand past in de trend van de mineralen en doet denken aan de natuursteen van Romeinse en Turkse baden. Tijdloos en origineel, deze liner is des te aantrekkelijker omdat u kunt genieten van de charme van mozaïek zonder helemaal blut te worden, in een materiaal dat gemakkelijk te onderhouden en bestendig is.

De voordelen :

  • Bedekt met een laag beschermende vernis zal de Mozaïek Zand kleur zwembadliner de tand des tijds perfect doorstaan. Waterair Zwembaden geeft bovendien 12 jaar garantie*.
  • Deze neutrale zwembadliner staat bijzonder goed bij lichtbeige terrassen.
  • De Mozaïek Zand liner past ook goed bij de beige zwembadtrappen en banken van slimme zwembaden.

Vraag uw gratis catalogus aan

Hoe wilt u uw catalogus ontvangen?
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website
*volgens onze algemene garantievoorwaarden