Zwembad Nina 2

De afmetingen

4,75 m x 1,96 m

Uitrustingen

grijze voering, ladder, bank, projector.

Klein rechthoekig zwembad model Nina Mini

Zwembad Nina 2

De afmetingen

4,75 m x 1,96 m

Uitrustingen

grijze voering, ladder, bank, projector.

Rechthoekig minizwembad model Nina

Zwembad Nina 2

De afmetingen

4,75 m x 1,96 m

Uitrustingen

grijze voering, ladder, bank, projector.

Zwembad met geïntegreerd bankje
Klein rechthoekig zwembad model Nina Mini
Rechthoekig minizwembad model Nina
Zwembad met geïntegreerd bankje

Klein zwembad Nina Mini

De voordelen

• Zin om te sporten? U beschikt over voldoende ruimte voor uw aquagymsessies.
• Voeg de Piano trap toe, speciaal ontworpen voor Slim zwembaden. Het zal uw zwembad verfraaien terwijl het u een groot toegangscomfort biedt.
• Eenvoudige integratie in elke tuin dankzij de breedte van 1,96 tot 2,23 m.
• Met een oppervlakte van minder dan 10 m2 hoeft u vooraf geen werkaangifte te doen
• Twee vlakke bodemdieptes beschikbaar: 1,20 m en 1,40 m.


Description

Zodat iedereen kan genieten van de geneugten van water, ontwerpen we onze zwembaden zo dat ze zich aanpassen aan alle tuinen, ongeacht hun grootte.
Het rechthoekige zwembad Nina is verkrijgbaar in een mini uitvoering met een oppervlakte van minder dan 10 m2​ Door voor dit minizwembad te kiezen, kunt u genieten van verfrissend zwemmen en een ingebouwde zitbank om te ontspannen.
Met zijn slanke vorm en breedte van minder dan 3 meter vindt hij altijd wel een plek, ook op kleine terreinen. Het is een geweldig idee om uw tuin optimaal te benutten door de beschikbare ruimte te maximaliseren: aan de ene kant een terras voor lunch of diner buiten, aan de andere kant uw zwembad om af te koelen en te ontspannen, zodra u maar wilt. Kortom, perfect om het hele gezin bij elkaar te brengen, zonder compromissen!

Afmetingen

Referentie Lengte Breedte Oppervlakte
Nina 2 382 3,82 m 1,96 m 7,5 m2
Nina 2 475 4,75 m 1,96 m 9,5 m2
Nina 2L 382 3,82 m 2,23 m 8,5 m²

Standaarduitrusting

Zwembad Nina is uitgerust met een ingebouwde bank over de volledige breedte met twee zitplaatsen.
De kleur van uw liner kan naar wens worden gepersonaliseerd: grijs, toscaans, azuurblauw, zilvergrijs of leisteen gemarmerd. Maak van uw tuin een prachtige ontspanningsruimte die bij u past.

Spring mee in het zwembad

Ik geef Waterair toestemming om mij commerciële aanbiedingen (inclusief prijzen) te sturen:
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website

Dit vindt u misschien leuk!

We hebben het volgende ook in dezelfde vorm

Dit vindt u misschien leuk!

We hebben het volgende ook in dezelfde vorm

Barbara mini

Een echte klassieker tussen de Waterair zwembaden, het zwembad Barbara is nu ook verkrijgbaar in het klein. Dankzij de oppervlakte van minder dan 10 m2 kan het kleine Barbara zwembad makkelijk en snel in elke tuin geïnstalleerd worden.
Mini piscine rectangle pour petit jardin

Emilie mini

Ontdek de mini-versie van het zwembad Emilie. Het pure ontwerp en de rechte, openhartige lijnen passen volledig bij je tuin.
Mini piscine rectangle

Lola Mini

Het kleine Lola zwembad past zich dankzij haar kleine afmetingen aan alle omgevingen aan. De Pacio trap zorgt voor een perfecte ontspanningsruimte waar u de beslommeringen van de dag even kunt vergeten. Dit moderne zwembad is niet alleen functioneel, maar ook goed uitgerust en weet zich op een elegante manier in uw tuin te integreren.Een leuk extraatje: u hoeft dit niet vooraf al aan te geven
Mini piscine Lola dans un jardin avec une terrasse en bois

Sara Mini

Het kleine Sara zwembad heeft ideale afmetingen voor alle tuinen, zelfs de kleinste met een oppervlakte van minder dan 10m2. De Inside trap in de hoek van het zwembad, maakt het zwemgedeelte vrij. Ideaal dus om in de zomer te genieten van heerlijke verkoeling.Een leuk extraatje: u hoeft dit niet vooraf al aan te geven
Mini piscine sara avec margelles

Olivia Mini

Zwembaden zijn vandaag de dag ook geschikt voor kleine terreinen. De afmetingen van dit kleine zwembad Olivia zijn perfect geschikt voor beperkte ruimtes. Hierdoor kunnen ook mensen met een wat kleinere tuin de dag in schoonheid afsluiten met een duik in het zwembad. Voor nog meer comfort kunt u er zelfs een Orbis trap in installeren.Een leuk extraatje: u hoeft dit niet vooraf al aan te geven
Piscine Olivia mini sur terrasse en bois