Description

Het zwembad Sara mini heeft alles wat een groot zwembad ook heeft! Design en functioneel, Sara mini past zich aan alle kleine tuinen aan.

De pluspunten

Zijn absolute max? Sara mini is uitgerust met een geïntegreerde trap Inside (net zoals haar grote zusje!). Perfect dus om te genieten van een heerlijk moment van ontspanning met de voetjes in het water.
De oppervlakte van minder dan 10 m² vereenvoudigt de administratieve stappen: er is geen voorafgaande aangifte van de werken nodig.
Wist u dat: Het zwembad Sara mini dankzij zijn lengte van meer dan 3,5 m het gebruik van een zwemelastiek mogelijk maakt. Klein, maar sportief!

De afmetingen

Met een lengte van 3,88 m en een breedte van 2,71 m is dit model ideaal om af te koelen op zonnige dagen en te genieten van momenten van ontspanning. Dit model zwembad is voorzien van een vlakke bodem van 1,20 m.

De standaarduitrustingen

Het Sara Mini zwembad is verkrijgbaar een liner naar keuze: Toscaans, blauw, grijs of gemarmerd leisteen. De in uw zwembad geïntegreerde trap Inside zorgt ervoor dat u optimaal gebruik kunt maken van de oppervlakte van het zwembad en maakt het zwemgedeelte vrij voor maximale ontspanning. Wat het filtratiesysteem betreft, heeft u de keuze tussen:

  • Patroonfiltratie
  • Zandfiltratie
  • Filwat Compact System

Onze consulent van Waterair Zwembaden helpt u graag om een filtratiesysteem te kiezen dat geschikt is voor uw gebruik.