Mila

piscine ovale étroite
piscine ovale pour terrain étroit
piscine ovale étroite
piscine ovale pour terrain étroit

De voordelen

Droomt u van een zwembad om tijd door te brengen met uw gezin, maar heeft u niet genoeg ruimte? Een kleine tuin mag geen belemmering zijn! Het smalle zwembad Mila past zich met elegantie aan elk terrein aan, dankzij het design en de eigentijdse rondingen.
Met zijn breedte van 2,07 m past het niet alleen in de kleinste tuin, maar vormt het hij ook een ideale speelplek voor kinderen of een comfortabele plek om te ontspannen voor oudere kinderen, dankzij de onder water geplaatste bank, die bijzonder geschikt is om te zonnebaden.

Description

Het gebogen Mila zwembad inspireert tot ontspanning. Zijn smalle breedte en ronde vorm besparen ruimte en maken hem gemakkelijk verplaatsbaar. Het biedt een voldoende grote badzone, speciaal ontworpen om in kleine ruimtes te passen.
Voor extra comfort heeft het Mila zwembad een geïntegreerde onderwaterbank. De afgeronde hoeken zorgen voor een betere watercirculatie en maken het onderhoud snel en eenvoudig. Dankzij de zelfdragende panelen is dit kleine zwembad ook gemakkelijk te installeren… met respect voor uw budget!

Afmetingen

Referentie Lengte Breedte Oppervlakte
MILA 2 486 4,86 m 2,07 m 9 m2
MILA 2 510 5,1 m 2,07 m 9,6 m²
MILA 2 579 5,79 m 2,07 m 11 m²
MILA 2L 423 4,23 m 2,37 m 9 m²
MILA 2L 516 5,16 m 2,37 m 11 m²
MILA 2L 609 6,09 m 2,37 m 13 m²

Standaarduitrusting

Het Mila zwembad heeft een grote onderwaterbank om te voldoen aan uw wens om te ontspannen in de zon.
Om uw slanke zwembad perfect af te stemmen op de rustgevende sfeer van uw tuin, kunt u voor uw liner een gepersonaliseerde kleur kiezen: leisteenmarmer, zilvergrijs, grijs, azuurblauw of Toscane.

Comfortopties

Om aan al uw wensen te voldoen, kunt u uw Mila zwembad aanpassen door verschillende opties te kiezen.
De vlakke zwembadbodem is 1,40 m diep en biedt de ideale diepte om te flaneren en te ontspannen in het water. Volwassenen en tieners kunnen comfortabel genieten van het hele zwembad, en kunnen overal met hun voeten aan de bodem.
De trap Piano geeft u gemakkelijk toegang tot het zwembad. Rechtstreeks op de muren geïnstalleerd, kunt u de ruimte in uw kleine tuin verder optimaliseren.
Ten slotte kunt u uw zwembad naar eigen inzicht inrichten. Het is gemakkelijk om de lijn van apparatuur te kiezen die past bij uw behoeften en uw budget.

Ontvang uw gratis catalogus

Hoe wilt u uw catalogus ontvangen? *
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website

Dit vindt u misschien leuk!

We hebben het volgende ook in dezelfde vorm

Dit vindt u misschien leuk!

We hebben het volgende ook in dezelfde vorm

Nina

Lya