Description

Het vrijevorm zwembad Cléa past stijlvol in uw tuin, dankzij de vloeiende en harmonieuze lijnen. Een mix van rechte en gebogen lijnen, dit zwembad maakt plaats voor verschillende ruimtes: ontspanning, spel of sport en dat tot groot plezier van de hele familie.

Om ervoor te zorgen dat u heerlijk kunt relaxen en zonnen, beschikt het zwembad Cléa over een geïntegreerde Pacio-trap. Met twee halflange stoelen en een derde ontspanningsruimte kunt u genieten van een "must-have" op het gebied van comfort.
De vorm maakt het ook mogelijk om het gemakkelijk te beschermen met een afdekking of afdak.

De afmetingen

Het zwembad Cléa past zich aan uw behoeften en aan de kenmerken van uw terrein aan dankzij de 5 varianten. Er zijn verschillende maten beschikbaar: het kleinste zwembad is 7,01 meter lang en 4,10 meter breed en heeft een totale oppervlakte van 23,5 m². De afmetingen van het grootste model zijn 8,87 X 4,57 meter voor een totale oppervlakte van 33 m².

De standaarduitrustingen

De geïntegreerde Pacio trap is verkrijgbaar in twee kleuren: granietgrijs en granietbeige. U kunt ook de kleur van de liner kiezen volgens de stijl van uw tuin. Grijs, azuurblauw, Toscaans of gemarmerd leisteen: vind de perfecte voor in uw tuin! Wat het bodemprofiel betreft, kiest u het profiel dat het beste bij uw gebruik past tussen de 1,20 m vlakke bodem (1,50 m optie beschikbaar) of de minikuil. Of u nu fan bent van waterspelletjes, zwemplezier of duiken, u zult ongetwijfeld het profiel vinden dat bij u past.