Ovaal zwembad zwemgang met geïntegreerde trap.

Zwembad Elsa 12 357

De afmetingen

12,01 x 3,57 m

Uitrustingen

Ingebouwde Enjoy-trap in beige graniet, zwembadbekleding in toscane, Waterair Stone boordstenen.

Zwembad zwemgang Elsa

Een comfortabel en sportief zwembad

Het echte voordeel van dit zwembad is de geïntegreerde trap Enjoy. Het kan naar keuze in één van de 4 hoeken van het zwemparadijs gepositioneerd worden. De lay-out en de grootte zijn ontworpen om de zwemlengte vrij te maken.

Dit gezellige en ruime zwembad is ideaal voor ontspannende pauzes na uw trainingssessies. Daarnaast zijn er twee opties: twee whirlpooljets voor nog meer comfort en zes Escalight® LED-spots.


Description

Zowel sportief als tijdloos, deze versie van de Elsa heeft alles om u te verleiden. De sobere en lange vorm past zich op harmonieuze wijze aan uw tuin aan. Bovendien zullen de rondingen de doorgang rond het zwembad vergemakkelijken, evenals het onderhoud met een betere watercirculatie. Uitgerust met de geïntegreerde trap Enjoy wordt uw zwemgang een echte multi-zone die voldoet aan de behoeften van zowel sporters als het hele gezin.

Afmetingen

Om u de mogelijkheid te geven uw zwemlengte zo lang mogelijk te maken, is de zwemgang Elsa beschikbaar vanaf 12 m lang en 3,57 m breed. Om dit “gang”-aspect te behouden is dit type zwembad minder breed dan een conventioneel zwembad.

Standaarduitrusting

Kies de kleur van uw liner uit verschillende kleuren: azuurblauw, Toscaans, grijs of leisteenmarmer…. vier van de meest trendy kleuren zijn beschikbaar om een zwembad te bouwen dat bij u past.

Kies ook uw bodemprofiel: vlakke bodem op 1,20 m of 1,50 m, een minikuil of een gebogen bodem. Uw zwembad past zich aan al uw wensen aan.

Comfortopties

De geïntegreerde trap Enjoy kan worden uitgerust met whirlpooljets voor nog meer comfort. Daarnaast kunt u ook Escalight® LED-spots toevoegen om uw avonden aan het zwembad nog leuker te maken. Er zijn vele mogelijkheden om van uw zwemparadijs een uniek zwembad te maken.

Spring mee in het zwembad

Hoe wilt u uw catalogus ontvangen? *
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website

Dit vindt u misschien leuk!

We hebben het volgende ook in dezelfde vorm