Description

Zowel sportief als tijdloos, deze versie van de Elsa heeft alles om u te verleiden. De sobere en lange vorm past zich op harmonieuze wijze aan uw tuin aan. Bovendien zullen de rondingen de doorgang rond het zwembad vergemakkelijken, evenals het onderhoud met een betere watercirculatie. Uitgerust met de geïntegreerde trap Enjoy wordt uw zwemgang een echte multi-zone die voldoet aan de behoeften van zowel sporters als het hele gezin.

Een comfortabel en sportief zwembad

Het echte voordeel van dit zwembad is de geïntegreerde trap Enjoy. Het kan naar keuze in één van de 4 hoeken van het zwemparadijs gepositioneerd worden. De lay-out en de grootte zijn ontworpen om de zwemlengte vrij te maken.

Dit gezellige en ruime zwembad is ideaal voor ontspannende pauzes na uw trainingssessies. Daarnaast zijn er twee opties: twee whirlpooljets voor nog meer comfort en zes Escalight® LED-spots.

De afmetingen

Om u de mogelijkheid te geven uw zwemlengte zo lang mogelijk te maken, is de zwemgang Elsa beschikbaar vanaf 12 m lang en 3,57 m breed. Om dit "gang"-aspect te behouden is dit type zwembad minder breed dan een conventioneel zwembad.

De standaarduitrustingen

Kies de kleur van uw liner uit verschillende kleuren: azuurblauw, Toscaans, grijs of leisteenmarmer.... vier van de meest trendy kleuren zijn beschikbaar om een zwembad te bouwen dat bij u past.

Kies ook uw bodemprofiel: vlakke bodem op 1,20 m of 1,50 m, een minikuil of een gebogen bodem. Uw zwembad past zich aan al uw wensen aan.