Description

Om u te helpen bij het realiseren van uw droomzwembad, wat die ook moge zijn, bieden wij u bij Waterair Zwembaden meer dan 200.000 zwembadvarianten aan. Ontdek hier het ovaal zwembad Olivia in zijn meest sportieve versie dankzij de configuratie in zwemgang. Dankzij de lengte maakt dit zwembad het mogelijk om comfortabel thuis te zwemmen. Boodschap voor alle sportievelingen onder ons: dit zwembad is voor u gemaakt!

Het ovale, sportieve en esthetieke zwembad

Met een zwemgang in uw tuin, hoeft u niet langer naar het stedelijk zwembad. Dankzij dit lange zwembad kunt u uw zwemsessies rustig in uw tuin doen.  In combinatie met de ovale vorm, heeft het zwembad nog een extra voordeel:

  • De afgeronde hoeken zorgen voor een aangename en comfortabele circulatie rond het zwembad.
  • De rondingen zorgen voor een optimale watercirculatie en vergemakkelijken het onderhoud.
  • Van de liner, tot de trap en de bodem, het zwembad kan volledig aan uw behoeften worden aangepast.

De afmetingen

Om een hoog niveau van zwemcomfort te garanderen, is de zwemgang Olivia beschikbaar vanaf 12 m lengte. Het specifieke kenmerk van dit type zwembad is dat het zwembad smaller is dan een groot "klassiek" zwembad en dus al beschikbaar is vanaf 3,57 m breedte.

De standaarduitrustingen

Onze zwembadmodellen worden van boven naar beneden aangepast, zodatu een zwembad kunt creëren dat uw imago weerspiegelt:

  • Voeg optioneel een trap toe en zorg op die manier voor een zwembad met verschillende zones. Het is nu aan u om te ontspannen tijdens de heerlijke speelpartijtjes van uw kinderen.
  • Kies de stijl van uw zwembad en de kleur van uw water dankzij onze verschillende kleuren liners. Toscaans, azuurblauw, grijs of gemarmerd. Elke kleur heeft zijn eigen charme.
  • Bepaal het ideale bodemprofiel in functie van het gebruik van uw zwembad: zwemmen met het gezin, zwemmen, duiken. Platte bodem, minikuil of gebogen, uw zwemgang kan aan al uw wensen worden aangepast.