Description

Als zwemgang doet het zwembad Sara meteen denken aan een olympisch zwembad. Zwemliefhebbers zullen er gek op zijn en daarnaast zorgt het ook nog eens voor een modern en elegant detail in uw tuin. 

Een rechthoekig zwembad met sportieve allures

Het rechthoekige zwembad in combinatie met deze configuratie als zwemgang maakt er het ultieme sportbad van.

Door de licht afgeronde hoeken kunt u profiteren van perfecte watercondities. Het water circuleert vloeiend, de filtratie wordt geoptimaliseerd en het onderhoud van het zwembad wordt vergemakkelijkt.

De geïntegreerde Inside-trap met zijn strakke design is discreet geplaatst in de hoek van uw zwembad om zo veel mogelijk ruimte vrij te maken in het water. Dankzij de ontspanningsruimte is dit zwembad perfect om baantjes te zwemmen en te genieten. Dankzij de 4 antisliptreden bent u zeker van een comfortabele toegang en voldoende veiligheid.

Voor nog meer comfort kan de Inside-trap ook worden uitgerust met 3 Escalight® LED-spots en een whirlpoolmondstuk (optioneel).

Perfect voor serene zwemsessies!

De afmetingen

De specificiteit van een zwemgang is dat het smaller en langer is dan een traditioneel zwembad. Hierdoor kunnen ze het effect als "gang" bewaren. Voor comfortabele zwemsessies is de Sara zwemgang beschikbaar vanaf 9,22 m lang en 3,18 m breed. 

De standaarduitrustingen

Naast de vorm, wordt het ontwerp van uw zwembad gebaseerd op de keuze van de coating ervan. Elk van onze 4 linerskleuren creëert een andere sfeer. Perfect voor een zwembad in de door u gekozen kleur.

U kunt ook het bodemprofiel van uw zwembad aanpassen aan de behoeften van het hele gezin: vlak, gebogen of minikuil, het is aan u om te kiezen op basis van uw behoeften.