Description

Tijdloos en stijlvol, het Céline boonvormig zwembad past op een elegante manier in elk type tuin. Het zwembad kan eenvoudig geïnstalleerd worden dankzij de afgeronde vorm die zeer weinig stutten vereist. De harmonieuze rondingen zorgen voor zachtheid in uw tuin door de codes van het rechte zwembad te doorbreken.

De voordelen

Het boonvormig zwdembad Céline werd in 2016 door de Federatie van professionele zwembadbouwers bekroond met de Speciale Juryprijs in de categorie "Beste prijs-kwaliteitverhouding voor een familiezwembad met vrije vorm".

Dit zwembad met zijn verschillende zones laat iedereen toe om op zijn eigen manier te genieten van het zwemmen. Het boonvormig model kan uitgerust worden met een optionele uitgangstrap. Kies voor een Orbis, Paso of Welcome trap. Het voordeel? Dat u het kunt plaatsen waar uw wilt en kunt genieten van het uitzicht dat u wilt.

De afmetingen

Voor een optimale aanpassing aan uw terrein is het boonvormig zwembad Céline verkrijgbaar in verschillende maten. De lengte varieert van 4,93 tot 10,30 meter, de breedte varieert proportioneel van 3,44 tot 6,60 meter aan de breedste zijde en van 2,31 tot 4,10 meter aan de andere zijde. Dat wil zeggen dat de oppervlakte kan gaan van 13,2 tot 52 m2, waardoor het zich kan aanpassen aan al uw wensen.

De standaarduitrustingen

Afhankelijk van uw smaak en behoeften, kiest u voor een grijze, Toscaanse, azuurblauwe of leisteen gemarmerde liner en een vlakke, gebogen of minikuil. Dit boonvormig model van Waterair Zwembaden is verkrijgbaar met een patroonfiltratie, filterzak of zandfiltersysteem.