Description

Het kidney model Eva, een combinatie van handigheid en esthetiek. Tijdloos, het zwembad Eva biedt evenwichtige rondingen die mooi passen in elke tuin.

De pluspunten

Zijn absolute max? Eva is uitgerust met een geïntegreerde trap Pacio. Hierdoor kunt u verschillende zones creëren: speelzone, zwemzone en ontspanningsruimte. Dankzij de verschillende zones is dit zwembad geschikt voor het hele gezin!
Het zwembad Eva, dat in 2013 werd bekroond met de Trophée d'Or de la piscine in de categorie "geïnstalleerd in een privéwoning", verleidt elk jaar een groot aantal gezinnen die op zoek zijn naar een esthetisch, praktisch en gemakkelijk te overdekken zwembad.

De afmetingen

Er zijn verschillende maten beschikbaar om zo het beste bij uw project te passen. Het kleinste zwembad is 7,16 m lang tegenover 4,30 m breed, terwijl het grootste zwembad een lengte van 8,92 m en een breedte van 5,44 m heeft. Het badoppervlak varieert dus tussen 23 en 34,5 m2; genoeg om mooie lengtes te maken.

De standaarduitrustingen

Uw kidney zwembad Eva wordt geleverd met verschillende standaard kenmerken die allemaal aanpasbaar zijn. Geniet van een prachtige Pacio trap en combineer de kleur van uw liner met de stijl van uw tuin (azuurblauw, grijs, Toscaans of leisteen marmer). Ook de bodem kan aan uw gebruik worden aangepast: van de minikuil, tot de gebogen bodem, tot de platte bodem of het grote bad, elke zwemmer vindt een bodemprofiel dat volledig aan hem is aangepast om te genieten van het zwemmen, sporten, duiken of leuke waterspelletjes.