Description

Het ovale zwembad Olivia is zowel esthetisch als praktisch. Met zijn ovale vorm past hij zich aan alle soorten natuurlijk terrein aan, zelfs op steile hellingen. Een echte toegevoegde waarde voor uw buitenruimte, dit zwembad met zijn eigentijdse en verfijnde design is ideaal voor momenten van ontspanning en plezier voor het hele gezin. De toevoeging van een Orbis, Paso of Welcome trap (optioneel) geeft u de mogelijkheid om een op maat gemaakt zwembad met verschillende zones te creëren.

De voordelen van het model

De ovale vorm kan gemakkelijk afgedekt worden met een afdekzeil of een afdak. De afgeronde contouren zorgen voor een aangename en comfortabele circulatie rond het zwembad. De rondingen zorgen daarnaast ook voor een optimale watercirculatie en vergemakkelijken het onderhoud.
Klein of groot, Olivia is een ovaal zwembad dat kan worden aangepast aan de behoeften van het hele gezin.

De afmetingen

Er bestaan verschillende varianten van het Olivia zwembad. De lengte kan variëren van 3,30 m tot 22,76 m en de breedte van 2,37 m tot 4,75 m. Dankzij de aanpasbare afmetingen kan hij in elk decor worden ingepast, afhankelijk van de ruimte die u hem wilt geven. Uw ovale zwembad kan ook de vorm aannemen van een zwemgang voor sportievelingen, met afmetingen van 11,95 m x 3,57 m.

De standaarduitrustingen

Eerst en vooral moet u de bodem van uw zwembad aan uw behoeften aanpassen: een vlakke bodem op 1,20 m of 1,50 m, een gebogen bodem, een minikuil of een dia bad, afhankelijk van het gebruik van uw ovaal zwembad. U kunt ook de kleur van uw zwembad uitkiezen met ons assortiment liners: azuurblauw, grijs, Toscaans of gemarmerd leisteen.