Description

Het klassieke en elegante rechthoekige zwembad Barbara past in elke tuin. De afgeronde hoeken vergemakkelijken het onderhoud dankzij een betere watercirculatie (waardoor de ophoping van vuil in de hoeken wordt vermeden). Geniet de hele zomer door van een aangename ontspanningsruimte met familie of vrienden.

De pluspunten

Zijn absolute max? Het zwembad Barbara kan worden uitgerust met een optionele trap (Welcome, Paso of Orbis), die op de plek van uw keuze kan worden geplaatst. Er is niets beters dan van het uitzicht te genieten: met uitzicht op een ondergaande zon bijvoorbeeld.

Dankzij zijn vorm kan het zwembad gemakkelijk bedekt worden met een afdekking of een luifel.

De afmetingen

Om zich aan te passen aan uw wensen en de grootte van uw tuin, is het rechthoekige zwembad Barbara verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Het kleinste zwembad is 3,66 m lang en 2,71 m breed met een totale oppervlakte van 9 m². De afmetingen van het grootste model zijn 16,61 X 6,36 meter voor een totale oppervlakte van 102,82 m²; genoeg om de zwemmers tevreden te stellen. Er zijn ook verschillende tussenmaten beschikbaar, evenals grotere modellen die op aanvraag verkrijgbaar zijn.

De standaarduitrustingen

Dit zwembad kan gepersonaliseerd worden met een breed scala aan uitrustingen: een ruime keuze aan liner kleuren, een vlakke bodem, een gebogen bodem, een miniput of een groot bad, volledig afhankelijk van uw wensen, en patroonfiltratie, een filterzak of zandfiltersysteem.

Rust uw zwembad Barbara uit met een Orbis, Paso of Welcome trap, afhankelijk van uw behoeften.