Description

Het rechthoekige zwembad Sara verleidt met zijn strakke, moderne lijnen. Zijn vorm met afgeronde hoeken zorgt ervoor dat hij aan elke tuin kan worden aangepast! Dit ruime rechtlijnige zwembad maakt het mogelijk om zwemmen, ontspannen en waterspelletjes te combineren.

De voordelen?

De lengte wordt vrijgegeven door de trap Inside. Deze trap, met zijn eigentijds en strak design, kan in de hoek van het zwembad Sara worden geplaatst om de zwem- of speelruimte zo vrij mogelijk te laten.

De afgeronde hoeken van het zwembad Sara bieden een zeker onderhoudsgemak. Dit zorgt voor een betere watercirculatie en geen afzettingen in de hoeken. De filtratie is dus maximaal geoptimaliseerd!

De afmetingen

Het zwembad Sara is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Het zwemoppervlak varieert van 9,8 m² tot 55 m²; dit zorgt voor goede lengtes en een optimaal speelcomfort.

De standaarduitrustingen

Met de geïntegreerde trap Inside wordt de zwemlengte vrijgemaakt om de beschikbare ruimte ten volle te benutten.

Er zijn een aantal uitrustingen waarmee u uw zwembad Sara kunt personaliseren, te beginnen met de liner, die verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Kies ook voor een bodemprofiel dat aangepast is aan uw gebruik. U kunt kiezen uit een vlakke bodem, een gebogen bodem, een minikuil of een dia bad. Wat het onderhoud betreft, kunt u uw keuze maken uit de filtratiesystemen die aan uw bassin zijn aangepast en die overeenstemmen met uw behoeften (plaats, techniek).