De multifunctionele, aanpasbare technische ruimte

Locatec® is een multifunctionele, geïndustrialiseerde technische ruimte en een exclusief ontwerp van Zwembaden WATERAIR. Locatec® is mooi en praktisch en garandeert u een optimaal gebruikscomfort.

Locatec® is uitgerust met een antislip douchebak van polyester Alle soorten douches kunnen worden geïnstalleerd ter aanvulling van de Locatec®.

Locatec® wordt geheel voorgemonteerd in de fabriek: een "alles-in-één" concept waardoor de installatie zo dicht mogelijk bij het zwembad kan worden geplaatst, hetgeen ideaal is voor de installatie van een douche.

Locatec® is voorzien van een exclusieve WATERAIR-pomp, die een optimale waterkwaliteit garandeert dankzij een zeer fijne filtratie van 40-50 microns, via een filter met zand of een cartridge.

Het deksel is voorzien van een handvat en een slot voor meer veiligheid. De douchebak kan het gewicht van een volwassene probleemloos dragen en de structuur zorgt voor een optimale geluiddemping.

Locatec® heeft de gouden trofee (trophée d'Or) gewonnen tijdens de Zwembadtrofeeën van 2007, georganiseerd door de FPP (federatie van zwembadprofessionnals). De Trophée d'Or beloont een innoverend ontwerp dat het onderhoud of het gebruik van het zwembad vergemakkelijkt.